fredag 8 juli 2011

Kort med skärgårdstema

Det är inte lätt att varken ta sig tid eller få tid över till pyssel när solen skiner om kvällarna och man bara vill vara ute och njuta. Dessutom kräver trädgården lite omsorg då det nu börjar dra ihop sig mot semester och den kommer bli lämnad ensam.

Sedan är det ju det här med löpningen också som skall hinnas med. Jag gick i ett svagt ögonblick med i en tävling med två kollegor där det handlar om flest löpta kilometer per månad. Måste erkänna att pysslandet fått stå tillbaka lite för denna tävling. Jag förlorade juni månad, det vill jag inte vara med om igen.

Men lite tid över har det ändå blivit och jag har slutfört några kort jag påbörjat tidigare. De går i marint tema. Alla papper är från Maja Designs senaste kollektion "Skärgårdsliv", jag bara älskar dem. Så mycket mer sommar kan det inte bli.


Till er som tidigare skrivet till mig att det inte går att kommentera mina inlägg om man inte har en gmail kan jag nu meddela att jag ändrat lite i inställningarna. Välj "Namn/Webadress" under "Kommentera som" om ni vill kommentera något. Det räcker att man skriver sitt namn.

Trevlig helg!
/Marit

3 kommentarer:

 1. fint det blev! jag har också skärgårdsliv, som jag ska göra en LO av.fint det blev med en knop! snäckor var ju smart! hade inte en tanke på att man kunde använda sånt!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt snygg blogg du fått ihop Marit! Kul att få njuta av dina mästerverk, jag är grymt imponerad!!

  Kram Angi

  SvaraRadera
 3. Jättefint!

  Hittade din sida efter att ha klickat vidare från Hildas rum där du lämnat en kommentar. Bor i Forserum och vi är ett gäng tjejer som träffas och scrappar ihop ibland, känner du för en pysselstund så är det bara att tjoa till så får du tid och plats. Mvh Linda

  SvaraRadera