torsdag 7 februari 2013

Skissutmaning hos Scrap-Perra

Ligger sedan en vecka tillbaka hemma med influensa och tycker livet är pest och pina. Piggare blir jag inte heller och ikväll skall jag till Vårdcentralen och få hjälp. Något är fel.

På nätterna har jag feberdrömmar där jag om igen gör samma kort, gång på gång, natt efter natt. Kan det bero på pysselabstinens?

Via en pysselvän fick jag nys om denna utmaning hos Scrap-Perra och tänkte det kunde vara ett lagom projekt för mig idag. Laddade med Ipren och Alvedon och satte mig vid pysselbordet. Kände att jag var tvungen att få göra något, inte bara ligga i soffan.
Vet att många gör allahjärtansdagkort just nu, men jag valde att göra ett babykort då det var ont om dem i min kortlåda.

Så här blev min tolkning:


En snäll väninna hade lånat mig sin nya Tim Holtz die som man gör blomsnurror av. Den var riktigt rolig att göra, men insåg att man skall se till att ha mönstringen på pappret längst ut på blomman när man stansar för att uppnå bästa effekt.


Skissen man skulle följa såg ut så här.

Dags att klä på sig och åka till farbror doktorn. Hoppas komma hem med en dunderkur penicillin så jag blir frisk någongång.

/Marit

2 kommentarer:

 1. Åhh inte kul med influensan, själv har jag varit hemma med feber, tror att det var influensan men lite lindrigare pga några vitaminer som jag just nu dränker mig i för att försöka vara frisk från förkylningar (går sådär...) nåja, fint kort förstår fullständigt din känsla att man vill bara göra något.

  Kul att du deltog i Scrap-perras Veckans skiss.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kryat på dej lite nu...
  Jag har haft båda sorterna och trodde jag skulle bli tokig.
  Hann bara jobba tre dagar emellan.
  Men nu verkar friskheten segrat.
  Mycket bra tips att ha en bebislåda att plocka ur.
  Kramis Ulla

  SvaraRadera