onsdag 18 januari 2012

Sportgastein - skidåkning när den är som bäst.

Idag tog vi bussen till Sportgastein, en resa på 20 min. På vägen dit sprack molnen upp och då vi åkte upp i liften var det åter igen klarblå himmel.
I Sportgastein har vi våra absoluta favoritbackar. Det finns bara 4 pister men de är helt underbara. Lagom branta, breda, långa, bra pistade och inte så mycket folk. Det är bara att släppa på fullt och njuta av farten och svängarna. Man behöver knappt göra något, det är nästan så skidorna svänger av sig själva.

I lä där solen låg på blev det dagsmeja och fåglarna kvittrade. Fast vi befann oss i backen med 250 cm snödjup fick man ändå vårkänslor. Jag började längta efter våren, ljusa dagar och en värmande sol. Av någon oförklarlig anledning längtade jag efter mina pysselgrejer och den vår som kommer. Är redan inbokad på 3 kurser och träffar och hoppas det blir fler. Längtar redan, känner på mig att det blir en bra scrapvår. :-)


Igår var det italiensk afton på vårt hotell, då var det "bara" 3 rätter. Men så gott! Förrätten var mozzarellaost och tomater, mumma. Idag är ordningen återställd och en 5-rätters väntar på oss. 
Imorgon och fredag skall det snöa, men vi kan inte klaga, vi har ju haft så vacket väder. 

Nu väntar bubbelpoolen...

2 kommentarer:

  1. Vilka bilder o vilken mat.
    Njut o ha det bara skönt!

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för trevligt sällskap idag. Vilka underbara bilder !!! Kram Maria

    SvaraRadera