fredag 8 mars 2013

Imorgon är det dags...

Imorgon är det äntligen dags, dagen flera av oss väntat på sedan i höstas. Det är nämligen dags för Haboscrappen igen.

Då Emelie och jag i augusti förra året bestämde oss för att ordna en träff hade vi ingen aning om hur stort intresset var eller hur stor träffen kunde bli. Vi visste heller inget om att ordna större pysselträffar, men vi hade båda erfarenhet av att delta.
Vi tog med oss våra kunskaper vi fått från Vätterscrappen (som arrangerades av butiken Hildas Rum, som tyvärr numera är nerlagd), improviserade lite och skapade Haboscrappen. I våra bloggar, på Facebook och via anslag på stan och i pysselaffärer gjorde vi reklam för vår träff.

Några veckor innan träffen hände något väldigt speciellt. Jag fick ett mail från Scrapfabriken i Uddevalla, som jag då aldrig hade hört talas om, som erbjöd sig att komma till vår träff. Detta var ju helt fantastiskt. Att få ha en butik på plats var inget vi hade vågat drömma om då. Det visade sig dessutom att de hade ett fantastiskt sortiment med massor av roliga och fina saker.
Jag blev ju genast nyfiken på hur de hittat oss, och det visade sig vara tack vara länken som en deltagare lagt ut på Svensk Scrapbookings sida.

Vår första träff i höstas med 37 deltagare blev mycket lyckad och Emelie och jag var fast beslutna att detta var något vi ville göra igen. Så därför bokades i god tid ett datum för vårens träff och till vår stora glädje ville Scrapfabriken komma till oss igen. Haboscrappen omgång 2 skulle gå av stapeln 9:e mars 2013.

Den här gången visste vi så mycket mer, hade fått mycket tips via utvärderingen vi hade på vår första träff. Vi lärde oss den hårda vägen att man inte kan ha 2 kaffebryggare och en vattenkokare i samma uttag, för då går säkringarna i halva matsalen. ;-)
Vi började också jaga sponsorer till priser i våra tävlingar i god tid och la verkligen mycket tid på att maila runt till alla möjliga tänkbara butiker och leverantörer.

Under februari visade det sig att vårt arbete gav resultat. Den ena sponsorn efter den andra hörde av sig och till slut stod vi där med inte mindre än 17 sponsorer!!!
Februari månad har varit rena rama julafton för mig och Emelie. Att vi inte få behålla paketen själva gör inget, bara att öppna är spännande.
Vi är så tacksamma för alla paket som kommit och kan inte nog tacka våra sponsorer som gör att vi imorgon kan bjuda våra deltagare på lite överraskningar och fina priser.

Vi har inför årets träff organiserat om borden för att skapa mer pysselyta och mer utrymme och beräknade till denna träffen kunna ta emot 50 deltagare denna gång.
Nu i veckan blev träffen fullbokad vilket kändes fantastiskt roligt. 50 deltagare på en pysselträff, i lilla Habo!!!

Det finns även en Facebookgrupp kallad Haboscrappen för den som vill gå med och ha koll på vad som händer.
http://www.facebook.com/groups/488238624548213/

Nytt för i år är också att en massör kommer finnas på plats och gå runt och erbjuda axelmassage på plats för slitna och spända axlar. 10 min för 60:-, så se till att ta med kontanter.
Vi kommer också visa House of Lola kläder.

Klockan 9.00 imorgon slår vi upp portarna till Bränningeskolan i Habo. Vill någon komma och titta vad vi gör eller handla hos Scrapfabriken är ni också varmt välkomna.

Nedan finner ni alla våra fantastiska sponsorer. Ännu en gång ett stort tack. Klicka på bilden för att komma till respektive websida.

Och en sak vet vi redan nu, det blir en ny träff till hösten!!!2 kommentarer:

 1. Längtar!
  Vilket jobb ni lagt ner och så många sponsorer, underbart!
  Ses imorgon!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh vad KUL det ska bli!!

  *längtar*

  Wow så många sponsorer!! Jättebra jobb ni lagt ner!!

  Kram / Maria

  SvaraRadera