måndag 22 oktober 2012

Haboscrappen 20 oktober 2012

I lördags var det då äntligen dags för Haboscrappen. Lite smått nervösa och förväntansfulla anlände jag och Emelie till Bränningeskolan innan sju på lördagsmorgonen och fixade ordning det sista. Skolan var öde och det var totalt becksvart ute. Vi hade väldigt svårt att föreställa oss vad det skulle bli av den här dagen.
Sedan anlände Scrapfabriken från Uddevalla med alla sina saker och både Emelie och jag hamnade nog i någon form av chocktillstånd när alla varor lastades in. Så mycket fina saker, ställ efter ställ, hylla efter hylla, som anlände till vår träff i lilla Habo.
Vilket lyckorus!!!
Då vi i augusti bestämde oss för att ordna en träff hade vi aldrig vågat drömma om att kunna ha en butik på plats. Men så hittade Scrapfabriken oss via Svensk scrapbooking och frågade oss om vi var intresserade. Och självklart var vi det.

Klockan 09.00 slog vi upp portarna till Haboscrappen dit 38 deltagare hade anmält sig.
Jag och flera med mig är ju stora fans av Tim Holtz, kungen inom scrapbooking som gör så otroligt mycket fina saker i forma av stämplar, dies, distresser och olika produkter. Önskedrömmen är ju att få ha med honom på en träff, men vad det skulle kosta vågar jag inte ens drömma om. Jag fick dessutom höra att det är 5-6 års väntetid.
Då vi på flera träffar skämtat om att tänk om Tim skulle komma, valde jag nu att ta saken i egna händer och skaffade en alternativ Tim till vår träff.
Med en kasserad skyltdocka från Intersport, en lånad skjorta av min man och en utprintad bild så stod nu Tim Holtz och hälsade alla välkomna till träffen.  Han blev en succe, kära ”Timpan”.


Sedan följde en dag full av kreativitet, tävlingar, utlottningar, roliga demos, loppmarknad, skratt, inspiration och kön till Scrapfabriken ringlade stundtals lång. Lite fika, mat och kaffe hann vi nätt och jämnt få i oss mellan varven. Vem har tid att tänka på föda en dag som denna?!?
Här följer några bilder från dagen, som gick på tok för fort.

Scrapfabriken

Scrapfabriken
Ninni demar mixed-media

Inför träffen hade jag stora planer på hur mycket jag skulle hinna med denna dagen. Så blev det ju inte. De stunder jag hann sitta ner så var hjärnan tom.
Men lite pyssel blev det, men dessto mer glädje. Jag går fortfarande runt och ler när jag tänker på denna dagen, den gör mig glad. Hoppas ni andra fick med er lite glädje hem också, vi behöver det i höstmörkret.

Stort tack till Helen och Scrapfabriken som ville komma till oss med hela sin butik och förgyllde vår träff!
Tack till alla ni som höll demos!
Tack till alla er som kom, utan er ingen träff!
Tack Emelie för att du ville göra detta tillsammans med mig.
Och framförallt ett jättestort tack till våra sponsorer för alla fina priser.


  
5 kommentarer:

 1. Hej!

  Stort TACK till er som ordnade allt!! Och till sponsorerna med. Butiken var fantastisk!!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Önskar jag kunnat vara med från början, men nöjd och glad över att jag fick komma alldeles för sent......och stanna sent. TACK till er båda som fixat.....nästa gång SKA jag vara med HELA tiden. Kram Cathrin

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Och jag ger er en stor tackkram för allt fint ni ordnat. En träff att bevara i minnesbanken. Det är lycka att veta att ännu en träff är på gång till våren. Jag anmäler mej redan. :o)
  Kraaaaaam från Anita i Gränna

  SvaraRadera
 4. Tack för en riktig höjdarträff med roliga utmaningar, mycket skratt, god mat o fika och massor med pyssel.
  Återkommer mer än gärna om det blir fler träffar.
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Så härlig dag det blev! Tack till er båda;-)

  SvaraRadera